Del på Google+:

Vegetarwraps Yakitori style

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1682 kJ / 402 kcal

Fyld:

  • 3 spsk. olie
  • 1 rød peberfrugt, uden kerner og hakket
  • 1 grøn peberfrugt, uden kerner og hakket
  • 200 g champignon, i tynde skiver
  • 1 porre, hakket
  • Blandet salat

Marinade:

Wraps:

Tilberedning

Tilberedningstid: 45 min.

Pisk æg, mel og mælk til en jævn pandekagedej, som er ret flydende. Dejen krydres med sojasauce. Steg wraps ligesom pandekager og læg til side.

Bland marinade af sojasauce, hvidvin og honning.

Opvarm 2 spsk. olie i en wok eller stor stegepande og lynsteg rød og grøn peber i 2-3 minutter ved høj varme. Tilsæt champignon og porre og steg i yderligere 5 minutter. Tag panden af varmen og tilsæt marinaden, rør grundigt og steg i 2-3 minutter ved lav varme indtil saucen er kogt lidt ind.

Server wraps med lidt salat og grøntsagsfyldet og nyd dem mens de er varme.