Del på Google+:

Torsk med hvide bønner og Ponzu Sauce

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 2077 kJ / 496 kcal

  • 4 torskefileter
  • 500 g friske hvide bønner
  • 500 g tomater
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. olivenolie
  • 2 stilke timian
  • 1 laurbærblad
  • 4 tsk. Kikkoman Ponzu Appelsin

Tilberedning

Tilberedningstid: 1 time 50 min.

Læg torsken i en flad skål, hæld 2 tsk. Ponzu Appelsin over, og lad fisken marinere i 30 minutter.

Skær tomaterne i kvarte, og skær blomsten fra. Skræl løgene, og skær dem i skiver.

Skræl hvidløgene, og skær dem i halve. Kom bønner, hvidløg, timian og laurbærblad i en gryde. Hæld vand ved, så det hele er dækket, og lad bønnerne koge i 40 minutter ved jævn varme.

Varm olien op på en pande, og svits løgene i 3 minutter. Tilsæt tomaterne, og lad dem simre i 20 minutter. Rør rundt af og til. Tilsæt bønnerne og 2 tsk. Ponzu Appelsin, og lad det hele koge i 40 minutter.

Når bønnerne er møre, dampes torsken i 7-8 minutter.

Anret bønnerne og saucen portionsvis i dybe tallerkener med torsken ovenpå.