Del på Google+:

Tomatsalat med ponzu-dressing og sojaknas

Ingredienser til 4 personer

  • 500 g tomater (gerne i forskellige farver)
  • 2 salatløg
  • 1 håndfulde spirer (fx løgspirer og krydderkarse)

Ponzu-dressing:

Sojaknas:

Tilberedning

Tilberedningstid: 20 min.

Rist nødder, mandler og græskarkerner i Kikkoman sojasauce på en pande, til sojasaucen er helt fordampet. Lad dem køle af.

Skyl tomater, og skær dem i skiver. Pil salatløg, og skær dem i tynde ringe. Anret tomater og løg på et fad eller tallerkener.

Pisk eller ryst Kikkoman Ponzu, sesamolie og hvidvinseddike sammen til en dressing. Hæld dressingen over tomatsalaten.

Hak den afkølede sojaknas groft, og drys den over tomatsalaten sammen med spirerne. Servér straks som tilbehør.