Del på Google+:

Tofu steaks

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 815 kJ / 195 kcal

  • 200-300 g tofu
  • 10 g ingefær, revet
  • 1 forårsløg, hakket
  • Kartoffelmel

Dip:

  • 3 spsk. Kikkoman økologisk sojasauce
  • 1 tsk. sesamolie
  • 1 tsk. limesaft
  • 1 tsk. æbleeddike
  • 1 tsk. honning
  • Få dråber TABASCO® Pepper Sauce
  • Olie til stegning

Tilberedning

Tilberedningstid: 40 min.

Dup tofuen tør og skær den i skiver á ca. 1½ cm tykkelse. Riv frisk ingefær og skær forårsløget i tynde skiver.

Opvarm alle ingredienserne til dippen i en gryde ved lav varme – det må ikke koge.

Vend tofuskiverne i kartoffelmel og dybsteg dem i olie ved 170˚C. Eller steg tofuen i en stegepande på begge sider i 2-3 minutter til det er gyldenbrunt og sprødt.

Server tofuen varm med grøntsager eller salat og dippen ved siden af.