Del på Google+:

Tofu-nudelsuppe

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1699 kJ / 406 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 1 time

Rens svampene. Bring bouillonen i kog, tilsæt svampe og kombu-tang, og lad det hele småkoge under låg i ca. 15 minutter. Lad derefter suppen trække i ca. 30 minutter ved stuetemperatur. Tag svampene og kombu-tangen op, og stil svampene til side.

Skær tofuen i tern, og vend ternene i mel. Pil og pres hvidløgene. Skyl spinaten grundigt, og slyng den tør. Varm olien op på en pande. Steg tofuen i olien, til den er gylden på alle sider, og tag den af panden. Svits hvidløgene og spinaten i stegeskyen i 2-3 minutter. Tilsæt Teriyaki sauce, og bland det hele let sammen.

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Skyl bønnespirerne grundigt. Anret nudlerne, svampene, tofuen, spinaten og bønnespirerne portionsvis i skåle, kog bouillonen op igen, og fordel den i skålene. Tofu-nudelsuppen serveres varm.