Del på Google+:

Teriyaki-tigerrejer med avocadotoast

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1531 kJ / 366 kcal

  • 2 avocadoer, skrællet og udstenet
  • 2 limefrugter, hhv. 1 presset og 1 skåret i kvarte
  • 4 skiver surdejsbrød, ristet
  • 1 spsk. olivenolie
  • 350 g rå kæmperejer
  • 4 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
  • 1 håndfuld korianderblade

Tilberedning

Tilberedningstid: 20 min.

Mos avocadokødet med saften fra den ene lime, og krydr med salt og peber. Fordel avocadoblandingen på det ristede surdejsbrød.

Varm olien op i en wok eller på en meget varm pande med slip-let-belægning, og svits rejerne i olien i ca. 30 sekunder. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og lad rejerne stege videre i et par minutter, til de er møre.

Fordel rejerne på avocadobrødene, drys med lidt koriander, og dryp med limesaft.