Del på Google+:

Teriyaki-pølser med kartoffelmos

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 2773 kJ / 662 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 55 min.

Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6). Læg pølserne i en stegeso, og hæld Teriyaki sauce med ristet sesam over. Steg pølserne i ovnen i 35-40 minutter. Hæld saucen over med jævne mellemrum.

Kom i mellemtiden kartoflerne og de søde kartofler i en stor gryde med vand. Bring vandet i kog, og lad kartoflerne koge i 15-20 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra, kom kartoflerne tilbage i gryden, og mos dem sammen med smørret. Smag til med salt og peber, og vend forårsløgene i. 

Server pølserne med kartoffelmosen; dryp lidt ekstra sauce på med en ske før servering.