Del på Google+:

Teriyaki-Mix-spyd

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 668 kJ / 160 kcal

Til kæmperejespyd:

Til oksekødsspyd:

Til kammuslingespyd:

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Tilberedning

Skær kæmperejerne op på bagsiden, og fjern tarmen. Kom hele kæmperejen på spyddet, og gril den. Pensles med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning.

Skær det nederste stykke af aspargesene af. Skræl den nederste del af aspargesen, blancher den, og skær den i stykker på 4 cm. Skær roastbeef i skiver på 15 g, og bank dem flade. Svøb aspargesen i roastbeefskiverne, og kom det hele på et spyd. Glaser dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning efter stegningen.

Skær squashen i strimler på langs (med en aspargesskræller). Rul kammuslingerne ind i squashstrimlerne, og kom dem på et spyd. Brun muslingerne på begge sider, og pensl dem med Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning.

Anret det hele i et mix, og server det varmt.