Del på Google+:

Teriyaki-kyllingefad

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 2133 kJ / 509 kcal

  • 4 store kyllingelår med skind
  • 3 mellemstore søde kartofler, skrællet og skåret i 3 cm tykke stykker
  • 100 ml Kikkoman Teriyaki marinade
  • 2 spsk. rapsolie
  • 2 røde løg, skåret i både
  • 1 rød peberfrugt, udkernet og skåret i skiver
  • 1 gul peberfrugt, udkernet og skåret i skiver
  • 200 g fine broccolibuketter

Tilberedning

Tilberedningstid: 1 time 10 min.

Varm ovnen op til 200 °C (varmluftsovn 180 °C, gas trin 7). Læg kyllingelårene og de søde kartoffeltern i en stegeso, og dryp med Teriyaki marinade og olie. Ovnsteg det hele i 30 minutter.

Tilsæt derefter de røde løg og de snittede peberfrugter, og bland det hele sammen, så saucen er godt fordelt. Sæt retten i ovnen igen i 15-20 minutter. Tilsæt derefter broccolibuketterne, og bag videre i 10-12 minutter. Retten serveres varm.