Del på Google+:

Tempura-kager med tun og majs

Ingredienser til 4 personer

  • Til 4 personer
  • Til tempura:
  • 1 dåse tun i vand
  • 100 g majs
  • 1 lille løg
  • ½ tsk. fiskebouillonpulver
  • 70 g hvedemel
  • 1 æggeblomme
  • 100 ml koldt vand
  • Til japansk Aurora sauce:
  • 100 g ketchup
  • 100 g mayonnaise
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 5 tsk. citronsaft
  • Få dråber TABASCO® Pepper Sauce

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Tilberedning

Hak løget fint og drys med mel. Hæld al væden fra tun og majs. Bland koldt vand og æggeblomme i en skål, tilsæt mel og rør grundigt rundt. Tilsæt løg, tun og majs og rør alle ingredienser sammen. Form små pandekager med en ske og dybsteg dem i olie ved 170°C indtil gyldne og sprøde. Bland saucen og server.