Del på Google+:

Stegte tunsteaks med tomat- og peberfrugtkompot

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 745 kJ / 178 kcal

  • 4 tunsteaks (à 150 g, 2 cm tykke) uden skind
  • 600 g tomater
  • 250 g løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 20 g frisk ingefær
  • 1 tsk. olivenolie
  • 4 tsk. Kikkoman Ponzu Chili
  • Persille til pynt

Tilberedning

Tilberedningstid: 50 min.

Skræl ingefæren, og riv den ned i en skål eller en dyb tallerken. Tilsæt 2 tsk. Kikkoman Ponzu Chili. Rør ingefæren og saucen sammen. Læg tunsteakene i blandingen og vend dem, så marinaden fordeles godt på alle sider. Lad fisken marinere i køleskabet i 1 time (vend den af og til).

Skær tomaterne i kvarte. Skræl løgene, og skær dem i skiver. Skær peberfrugterne i halve, fjern kernerne og de hvide hinder, og snit peberfrugterne i 1/2 cm tykke strimler.

Varm olien op på en dyb pande, og svits løgene på panden i 3 minutter under omrøring.  Tilsæt peberfrugterne, og steg videre i 5 minutter under konstant omrøring. Tilsæt tomaterne og 2 tsk. Kikkoman Ponzu Chili. Rør rundt, og lad det hele simre i yderligere 30 minutter ved jævn varme.

Når kompotten er færdig, tages tunsteakene op af marinaden og steges på en pande i 1 minut på hver side ved høj varme. Tag derefter fisken af panden. Hæld marinaden på panden, bring den i kog, og lad den koge ind. Tag derefter panden af blusset.

Anret kompotten portionsvis på tallerkener med tunsteakene ovenpå. Dryp med sauce, og pynt med persille.