Del på Google+:

Stegte nudler med sojasauce og pak choi

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 2209 kJ / 528 kcal

  • 75 g cashewnødder
  • 250 g ramen-nudler
  • 3 forårsløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 100 g champignoner
  • 4 små pak choi
  • 2-3 spsk. planteolie
  • 1 spsk. revet ingefær
  • 75 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 2 spsk. chilisauce
  • 2 spsk. riseddike
  • 1 spsk. sesamolie
  • Korianderblade

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Rist nødderne på en pande uden fedtstof, og stil dem til side. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Rens og skyl forårsløgene, og skær dem i ringe. Pil og pres hvidløget. Skær peberfrugten i halve, skyl og udkern den, og skær den i strimler. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skyl pak choien, og skær den i kvarte.

Varm planteolien op på en pande, og svits forårsløg, hvidløg og ingefær et kort øjeblik. Tilsæt peberfrugt, champignon og pak choi, og svits det hele på alle sider. Tilsæt nudlerne, bland det hele sammen, og lad nudlerne stege med et kort øjeblik.

Rør sojasauce, chilisauce, eddike og sesamolie sammen. Hæld saucen over retten, og lad det hele stege videre i nogle minutter. Drys de stegte nudler med nødder og koriander inden servering.