Del på Google+:

Stegt svinebryst med Teriyaki BBQ-sauce med coleslaw og pommes frites

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 3401 kJ / 812 kcal

  • 600 g svinebryst i skiver (stegeflæsk)
  • 90 ml Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
  • 1 stor gulerod, revet eller i strimler
  • ½ lille hvidkål, groft revet
  • ½ stort rødløg, skåret i tynde skiver
  • 5 spsk. let mayonnaise
  • 3 spsk. riseddike
  • 600 g færdigt tilberedte ovn-pommes frites eller chips som tilbehør

Tilberedning

Tilberedningstid: 55 min.

Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 5). Læg flæskeskiverne i en stegeso, og fordel Teriyaki BBQ-saucen med honning over flæsket med en ske. Steg det i ovnen i 35-40 minutter. Hæld saucen over kødet med jævne mellemrum.

I mellemtiden blandes gulerødder, hvidkål og løg i en serveringsskål. Rør mayonnaisen sammen med riseddiken, og krydr med salt og peber. Bland derefter dressingen sammen med grøntsagerne.

Tag svinekødet ud af ovnen, og server det med coleslaw og pommes frites.