Del på Google+:

Stegt kyllingebryst med ristet frisk ananas

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1255 kJ / 300 kcal

Tilbehør:

Tilberedning

Tilberedningstid: 15 min.

Varm Ponzu Citrus Sojasauce op på en pande. Læg kyllingebrysterne på panden, og steg dem i 10-12 minutter, til saucen har en cremet konsistens. Vend kyllingebrysterne regelmæssigt. Skræl ananassen, og skær den i 1 cm tykke skiver, som derefter skæres i små stykker. Pil og hak løgene. Varm olien op på en pande, og svits løgene i 2 minutter.

Tilsæt Ponzu Citrus Sojasauce, og lad den koge op. Tilsæt reven ingefær og ananasstykkerne, og lad det hele simre i 10 minutter under omrøring. Bland risen og myntestilkene i, lad det hele koge op i 1 minut, og tag panden af blusset.

Anretning: Skær de stegte kyllingebryster i strimler, og server ananasrisen til.