Del på Google+:

Stegt fennikel

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 871 kJ / 208 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 20 min.

Skær fennikelknoldene i kvarte, og gem bladene til senere. Kom de kvarte fennikler og 2 tsk. Ponzu Appelsin i en gryde. Tilsæt 200 ml vand, og lade fenniklen koge i 30 minutter ved jævn varme, idet der røres rundt af og til. Tag gryden af blusset, og lad fenniklen køle af. Hak fennikelbladene.

Skræl løgene, og skær dem i skiver. Skær tomaterne i fine tern.

Kom løg, tomater og kikærter i en salatskål. Tilsæt olien, og bland det hele sammen. Tilsæt 2 tsk. Ponzu Appelsin, og rør rundt igen. Tilsæt quinoa, og rør rundt igen.

Server fenniklen med quinoaen, og pynt med de hakkede fennikelblade.