Del på Google+:

Stegt andebryst med æble

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 812 kJ / 194 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Rids skindet på andebrysterne. Varm olien op på en stegepande ved høj varme, og steg andebrysterne på skindsiden i 10 minutter. Tag andebrysterne af panden, og gem stegeskyen i en lille skål. Kom 3 tsk. Ponzu Appelsin på panden, og lad den koge op. Steg derefter andebrysterne i 3 minutter på den anden side. Tag panden af blusset, og lad kødet trække i 3 minutter.

Skræl æblerne, og skær dem i 8 stykker. Kom 2 tsk. Ponzu Appelsin i en stor gryde, og svits den i 2 minutter ved høj varme. Tilsæt æblerne, og brun dem på alle sider i 2-3 minutter. Tilsæt pinjekernerne, rør rundt, og tag gryden af blusset.

Tag andebrysterne af panden, skær dem i skiver, og anret dem portionsvis på tallerkener. Varm den gemte stegesky op igen, og hæld den over kødet. Anret æblerne med pinjekernerne og stegeskyen ved siden af kødet, og krydr med peber. Serveres straks.