Del på Google+:

Spyd med Teriyaki svinekød og farverig salat

Ingredienser til 4 personer

  • 2 squash
  • 2 store gulerødder
  • 150 g grønne bønner, blancherede eller letkogte
  • 1 spsk. appelsinsaft
  • 1 spsk. hvide sesamfrø
  • 1 spsk. solsikkeolie

 

 

 

Tilberedning

Skær squash og gulerødder i tynde stave eller lav dem til ”grøntsags-spaghetti” i en spiralizer. Anret i en skål med de grønne bønner.

Skær svinekødet i store tern og sæt dem på 4 grillspyd. Opvarm grillen til kullene er askegrå, eller til medium hvis det er en gasgrill.

Pensl spyddene med Teriyaki saucen og grill dem i 5 minutter, hvor de vendes jævnligt og pensles med den resterende sauce under grillning.

Bland appelsinsaft, sesamfrø og olie og hæld dressingen over salaten, som blandes så dressingen dækker.

Server spyddene med salat og ekstra Teriyaki BBQ Sauce til at dyppe i.

Til denne opskrift, er der en video.