Del på Google+:

Sprøde kyllingelår med ingefær-ponzudressing

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1330 kJ / 318 kcal

  • 100 ml Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
  • 30 g porre
  • 5-6 stilke purløg
  • 10 g ingefær
  • 1 tsk. sesam
  • 1/2 tsk. sesamolie
  • 4 kyllingelår uden ben
  • 1/2 icebergsalat
  • 1 lille gulerod
  • 1 lille rødløg 

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Hak porren og ingefæren fint, og snit purløget i fine ringe. Rist sesamfrøene på en pande uden fedtstof, og rør dem sammen med olien, Ponzu Citrus Sojasauce, porre, purløg og ingefær.

Krydr kyllingelårene med salt og peber, og steg dem på en slip-let-pande uden fedtstof under låg i ca. 10 minutter. Dup det overskydende fedt af panden med et stykke køkkenrulle, og steg kyllingelårene videre, til skindet er sprødt.

Rens og skyl icebergsalaten. Skræl og skyl guleroden, og pil løget. Snit det hele i meget fine strimler, som derefter anrettes på tallerkener. Fordel kyllingelårene ovenpå, dryp med ponzudressingen, og drys evt. med koriander før servering.