Del på Google+:

Spansk peberfrugt-tomatsuppe

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 686 kJ / 164 kcal

  • 2 røde peberfrugter
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 400 g hakkede tomater fra dåse
  • 150-180 ml Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • friskkværnet peber
  • 4 spsk. cremefraiche
  • 1 chili

Tilberedning

Tilberedningstid: 40 min.

Skær peberfrugterne i halve, skyl og udkern dem, og skær dem i tern. Skræl løg og hvidløg, hak løgene, og pres hvidløget. Varm olien op, og svits løg, hvidløg og peberfrugter i olien. Tilsæt hakket tomat, 1 liter vand og sojasauce. Kog det hele op, og lad det småkoge i ca. 20 minutter. Blend suppen, og smag til med peber. Serveres i dybe tallerkener pyntet med en klat creme fraiche. Som ekstra dekorativ pynt kan suppen også drysses med syltet chili skåret i tynde ringe.