Del på Google+:

Sauteret svinemørbrad

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1875 kJ / 448 kcal

  • 500 g Søde kartofler
  • 2 gulerødder
  • 12 små løg
  • 2 knivspids quatre-épices (fire krydderier)
  • 1 svinemørbrad à 600 g
  • 1 spsk. jordnøddeolie
  • 2 spsk. Kikkoman Teriyaki sauce med ristet hvidløg
  • 2 kviste rosmarin
  • 1 spsk. olivenolie
  • peber

Tilberedning

Tilberedningstid: 25 min.

Tilbered grøntsagerne. Skræl de søde kartofler og gulerødderne, og skær dem i 1 cm store stykker. Pil løgene, og skær dem i halve. Varm olien op på en pande, og tilsæt grøntsagerne og quatre épices. Lad det hele simre ved lav varme, og hæld 1 spsk. vand ved. Læg låg på panden, og lad retten simre videre i 12 minutter, idet der røres med jævne mellemrum.

Skær kødet i 3 cm tykke skiver. 5 minutter før grøntsagerne er færdige: Varm jordnøddeolien op på en bred pande, og svits kødet i 1 minut ved høj varme under omrøring. Tilsæt Teriyaki sauce med ristet hvidløg, og lad kødet stege videre i 3 minutter ved høj varme under hyppig vending. Tilsæt rosmarin, og steg videre i 1 minut.

Anret grøntsagerne på tallerkener, fordel kødet ovenpå, og dryp med stegeskyen.