Del på Google+:

Sauteret karpe i hvidløgs-sojasauce

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 958 kJ / 229 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 25 min.

Bring vandet i kog i en gryde, og blancher karpeskiverne. Hæld kogevandet fra, og gem det til senere. Svits spinaten på en pande med olie.

Varm olie og hvidløg op på en pande, til hvidløgsfedet begynder at blive brunt. Tag derefter hvidløgsfedet fra panden. Snit forårsløget fint, og svits det på panden.

Kom sukkeret på panden, og lad det smelte. Tilsæt derefter sake, naturligt brygget sojasauce og eddike, og rør det hele sammen. Læg de blancherede karpeskiver i kogevandet, og lad det hele koge ved høj varme, til saucen bliver tyktflydende.

Anret spinaten på en tallerken. Anret karpeskiverne på spinaten, og hæld saucen over. Pynt med fintsnittet purløg.