Del på Google+:

Salatbowl med laks og quinoa

Ingredienser til 1 personer

Tilberedning

Mariner laksefileten i ponzu i 15 minutter.

Skær agurk i tynde bånd med en grøntsagsskræller. Hæld risvineddike over agurken og lad det trække i ca. 20 minutter, og rør rundt nogle gange imens. 

Hæld quinoa og vand i en gryde og bring det i kog. Skru ned til middelvarme og kog i ca. 15 minutter eller indtil quinoaen har absorberet alt vandet. 

Mens quinoaen koger, opvarmes en stegepande til middelvarme. Pensl laksefileten med olie og steg den med skindsiden nedad. Steg i ca. 10 minutter på skindsiden og vend fisken og steg i 3-5 minutter på den anden side eller indtil laksen er lys rosa og kan deles i flager. 

Bland ponzu grundigt med grønkål, bland derpå quinoa i og anret salaten med tynde skiver af fennikel og friske krydderurter efter smag.

Tip: Grøntsagerne kan varieres efter smag og sæson.