Del på Google+:

Salat med nektariner og mango

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 605 kJ / 144 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Skyl nektarinerne, skær dem i halve, og tag stenen ud. Skræl mangoen, og skær frugtkødet fra stenen i både. Skær nektarinerne og mangoen i grove tern. Del salaten i blade, som skylles og skæres i strimler. Skyl og rens bladselleristænglerne, og skær dem i skiver.

Rør sesamolie, sojasauce, karrypasta, eddike, appelsinsaft og sirup sammen, og smag til med peber.

Bland alle salatingredienserne med dressingen. Anret salaten portionsvis på tallerkener, og pynt evt. med hakket bredbladet persille før servering.

Som supplement til salaten kan du servere rejer marineret i Kikkoman wok sauce eller stegte laksestrimler, som vendes i ristet sesam efter stegning. Hvis det skal være vegetarisk, kan salaten fx serveres med ristede pinjekerner.