Del på Google+:

Salat af fennikel, edamamebønner og valnødder med dressing af Ponzu Citrus Sojasauce, basilikum og dild

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 2092 kJ / 500 kcal

Grøntsager

  • 250 g fennikelknolde uden stok
  • 175 g kogte edamamebønner uden bælg
  • 100 g radiser

Salatdressing

Garniture

  • 100 g valnødder
  • 20 g sorte sesamfrø
  • 20 g basilikum
  • 10 g dild

 

 

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Varm ovnen op til 160 °C. Rist valnødderne på en flad bageplade i 15-20 minutter, til de er let brune og dufter. Lad valnødderne køle af, og bræk dem i mindre stykker.

Fjern det yderste grove lag af fennikelknoldene. Skær dem i kvarte og derefter i så tynde skiver som muligt. Brug evt. et mandolinjern. Skær radiserne i kvarte. Pluk bladene af basilikummen og dilden, og snit dem groft.

Kom Ponzu Citrus Sojasauce og olivenolie i et rent og tomt syltetøjsglas, og ryst blandingen i 20-30 sekunder, indtil dressingen er emulgeret og har en jævn konsistens. Bland garnituren let sammen med grøntsagerne, og hæld dressingen over inden servering.