Del på Google+:

Rejemayonnaise med ponzusauce

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 2133 kJ / 509 kcal

  • 16 mellemstore kogte rejer
  • 2 dl mayonnaise
  • 2 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
  • 1 avocado
  • 1 lille agurk
  • 1 rød grapefrugt
  • 1/2 tsk. stødt ingefær
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 bundt koriander
  • Salt
  • Peber


Tilberedning

Tilberedningstid: 20 min.

Kom mayonnaisen i en skål. Pil hvidløgsfeddet, og pres det ned i mayonnaisen med en hvidløgspresser. Tilsæt ingefær og lidt Ponzu Citrus Sojasauce, og rør det hele sammen. Skræl grapefrugten, og skær den i mindre stykker. Skær agurken i tynde strimler. Skræl avocadoen, og skær den i tern. Kom det hele i en salatskål, og bland 2 spsk. Ponzu Citrus Sojasauce i. Pil rejerne, og hak korianderen.

Anretning: Fordel grøntsagsblandingen midt på tallerkenerne. Anret rejerne og mayonnaisen med Ponzu Citrus Sojasauce oven på grøntsagerne, og drys med koriander. Efter ønske kan du også pynte med tynde strimler af sort ræddike.