Del på Google+:

Ratatouille

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 736 kJ / 176 kcal

  • 1 løg, i tern
  • 1 squash, i tern
  • 1 aubergine, i tern
  • 2 store tomater, i tern
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 4 spsk. olivenolie
  • 6-7 spsk. Kikkoman økologisk sojasauce
  • 1 spsk. risvineddike eller hvidvin
  • 1 tsk. sukker

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Skær grøntsagerne i tern. Steg dem ved middelvarme i olien sammen med hvidløg i en dyb pande (sauterpande). Tilsæt sojasauce, eddike, sukker og tomatjuice og bring det i kog. Lad det simre i nogle minutter til grøntsagerne er møre og smag til med salt, oregano og chili.

Server med ris og fx godt brød.