Del på Google+:

Ramen-nudler med Kikkoman sojasauce

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1610 kJ / 384 kcal

  • 200 g hel spinat (frossen)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 2 spsk. solsikkeolie
  • 1 tsk. kinesisk femkrydderi
  • 5-6 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 4 spsk. risvin eller sake
  • 800 ml hønsebouillon
  • 200 g svineschnitzel
  • 250 g ramen-nudler
  • 2 forårsløg

Tilberedning

Tilberedningstid: 40 min.

 

Tø spinaten op. Skræl og hak løget og hvidløget. Skyl chilifrugten og fjern kernerne, og skær den i fine strimler. Svits løgene i olie i 5 minutter. Tilsæt hvidløg, chili og femkrydderi, og svits videre i 1 minut. Kog panden af med sojasauce og risvin. Tilsæt hønsebouillon, og lad det hele koge i 10 minutter. I mellemtiden skæres svinekødet i fine strimler. Kog ramen-nudlerne efter anvisningen på pakken. Hæld kødet, nudlerne og spinaten i bouillonen, og lad det hele koge godt op. Skyl og rens forårsløgene, skær dem i fine ringe, og drys suppen med ringene, før den serveres.

Tip: Hvis du ikke har ramen-nudler ved hånden, kan du også bruge andre nudler i stedet.