Del på Google+:

Ponzu-marineret mørbrad med grillet salat og nudler

Ingredienser til 4 personer

Grillet hjertesalat:

  • 2 stk. hjertesalat

Ponzu-chili-dressing:

  • 1 spsk. sød chilisauce
  • Saft og skal af ½ usprøjtet limefrugt
  • 1 spsk. Kikkoman Ponzu Citrus Sojasauce
  • 2 spsk. smagsneutral olie
  • 1 håndfuld kokosflager
  • 1 håndfuld krydderurter (fx thaibasilikum)

Tilbehør:

  • 250 g nudler

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Afpuds mørbraden for fedt og sener. Vend mørbraden i Kikkoman Ponzu i en stor skål, og lad den trække i tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Tag mørbraden op af marinaden, og steg den på en varm havegrill i 5 minutter ved direkte varme og herefter i ca. 20 minutter ved indirekte, til den er netop gennemstegt.

Kog nudlerne efter pakkens anvisning.

Skyl hjertesalaterne, og skær dem over på langs. Læg dem med skærefladen nedad på grillen i ca. 2 minutter, så de får tydelige grillstriber.

Rør sød chilisauce, limesaft, fintrevet limeskal, Kikkoman Ponzu og olie sammen, og smag til.

Hæld ponzu-chili-dressingen over de grillede hjertesalater på et fad, og drys med kokosflager og krydderurter.

Skær mørbraden i skiver, og servér den med de kogte nudler og grillet salat.