Del på Google+:

Ponzu-kylling med stegte peberfrugter

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1343 kJ / 321 kcal

  • 2 kyllingebrystfileter uden skind
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 250 g løg
  • 20 g frisk ingefær
  • stødt peber
  • 1 tsk. olivenolie
  • 4 tsk. Kikkoman Ponzu Appelsin
  • 200 g kogt basmatiris
  • ½ bundt purløg

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Skær kyllingebrystet i strimler, og skær peberfrugterne i halve. Fjern kernerne og de hvide hinder, og snit peberfrugterne i ½ cm brede strimler. Skræl løgene, og skær dem i skiver.

Varm olien op i en wok eller på en pande. Tilsæt den revne ingefær og de hakkede løg, og svits dem i 2 minutter under omrøring. Tilsæt derefter 2 tsk. Ponzu Appelsin og peberfrugtstrimlerne, og svits videre i 2 minutter ved høj varme. Tilsæt kyllingekødet, og steg videre i 6-7 minutter ved høj varme under omrøring. Tilsæt derefter resten af Ponzu Appelsin-saucen, og lad det hele simre videre i 2 minutter. Tag panden af blusset.

Server med kogt basmatiris og hakket purløg.