Del på Google+:

Poke wraps med omelet

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 360 kJ / 86 kcal

  • 4 noriplader (tørret tang)
  • 5 æg
  • 100 g emmentalerost
  • 10 stilke purløg
  • 10 kviste persille
  • 50 g babyspinat
  • 4 tsk. Kikkoman Poke Sauce
  • 1 tsk. solsikkeolie

Tilberedning

Tilberedningstid: 20 min.

Skyl og snit persillen og purløgen. Skyl spinaten, og lad den dryppe af. Skær osten i skiver. 

Pisk æg, urter og 2 tsk. Kikkoman Poke Sauce sammen i en skål.

Varm olien op på en 20 cm-pande. Kom æggemassen på panden, og lad den stivne lidt ved jævn varme. Tilsæt osten, og lad det stå, til omeletten er færdig.

Skær omeletten i strimler, og lad dem køle af. 

Fordel omeletstrimlerne og spinaten på noripladerne, og rul dem sammen.

Skær de færdige wraps i halve eller i mindre stykker. Serveres med Kikkoman Poke Sauce og urtesalat som tilbehør.