Del på Google+:

Poke wraps med aubergine og kylling

Ingredienser til 4 personer

  • 4 noriplader (tørret tang) 
  • 1 aubergine
  • 1 grillet rød peberfrugt
  • 150 g kogt kyllingekød
  • 1 ræddike
  • 2 stilke mynte
  • 5 tsk. Kikkoman Poke Sauce
  • 1 tsk. olivenolie

Tilberedning

Tilberedningstid: 15 min.

Skær auberginen i 1/2 cm tykke skiver, og pensl dem med olie. Læg skiverne i en stegeso, og steg dem i 3 minutter på hver side i ovnen. Tag dem ud af ovnen, og lad dem køle af.

Skær kyllingekødet i skiver, og pensl dem med 2 tsk. Kikkoman Poke Sauce. Skær peberfrugten i store skiver. Pluk myntebladene af stilken.

Fordel aubergineskiverne, myntebladene, peberfrugtskiverne og kyllingeskiverne på noripladerne, og rul dem sammen.

Skær de færdige wraps i halve, og server dem med Kikkoman Sauce for Poke Bowl. Som tilbehør serveres ræddike i skiver og salat.