Del på Google+:

Poke bowl med tunfisk og grøntsager

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1540 kJ / 368 kcal

  • 150 g rødkål
  • 2 gulerødder
  • 2 små squash
  • 2 forårsløg
  • 1 rødløg
  • 200 g tunfisk
  • 2 tsk. sesamolie
  • 1 tsk. ristede sesamfrø
  • 200 g kogt ris
  • 1 citron
  • 4 tsk. Kikkoman Poke Sauce
  • 2 tsk. olivenolie
  • 2 tsk. risvineddike

Tilberedning

Tilberedningstid: 20 min.

Skyl og skræl grøntsagerne, og skær dem i skiver. Skær tunfisken i 1 cm store tern. Varm 1 tsk. sesamolie op på en pande. Steg tunfisken på panden i 3 minutter under hyppig vending. Tag panden af komfuret, tilsæt halvdelen af sesamfrøene, og bland dem sammen med tunfisken.

Bland risen med Seasoned Vinegar for Sushi Rice i en salatskål, og fordel den i fire portionsskåle. Anret grøntsagerne og tunfisken oven på risen. Pynt med reven citronskal og resten af sesamfrøene.

Bland Kikkoman Poke Sauce sammen med 2 spsk. olivenolie, resten af sesamolien og citronsaften, og server blandingen som dressing.