Del på Google+:

Poke bowl med quinoa og rejer

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1754 kJ / 419 kcal

  • 250 g sukkerærter
  • 150 g grønne ærter
  • 100 g blomkål
  • 200 g kogt quinoa
  • 20 kogte rejer
  • 2 røde endivier
  • Feldsalat
  • 1/2 bdt. purløg
  • 5 kviste persille
  • 5 tsk. sesamolie
  • 5 tsk. Kikkoman Poke Sauce

Tilberedning

Tilberedningstid: 25 min.

Blancher ærterne i kogende vand tilsat salt i 2 minutter. Hæld vandet fra, og stil ærterne til side. Pil rejerne. Skyl salaten og endivierne. Kom quinoaen i en salatskål, og tilsæt snittet purløg og persille samt 1 tsk. sesamolie. Bland det hele sammen, og fordel det i fire portionsskåle. Tilsæt derefter grøntsagerne og rejerne.

Bland Kikkoman Poke Sauce sammen med resten af sesamolien, og server blandingen som dressing.