Del på Google+:

Pizza med rødløg og kylling

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1581 kJ / 378 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 40 min.

Vask kyllingebrysterne, dup dem tørre, og skær dem i strimler. Bland kødet med olie, 5 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (med 43 % mindre salt), peber og karrypulver.

Svits kyllingestrimlerne kort i en teflonpande el.lign. Lad mozzarellaen dryppe af, og skær den i skiver. Skræl løgene, og skær dem i ringe. Krydr tomatpuréen med 1-2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce (med 43 % mindre salt), peber og sukker. Rul pizzadejen ud på en bageplade med bagepapir, og fordel tomatsaucen på dejen. Fordel kyllingestrimlerne og løgene på tomatsaucen. Læg mozzarellaskiverne ovenpå, drys med parmesan, og bag pizzaen i ca. 20-25 minutter ved 200 °C (gasovn: trin 4, varmluftsovn 180 °C), til den er gylden. Skyl og rens rucolasalaten, riv den i mundrette stykker, og fordel den på pizzaen. Dryp med resten af sojasaucen, og server pizzaen.

 

Tip: Du kan også selv tilberede pizzadejen. Erstat i givet fald ca. 50 ml af væsken i dejen med Kikkoman naturligt brygget sojasauce (med 43 % mindre salt). Det giver dejen en mere aromatisk smag.