Del på Google+:

Pasta & kødsauce

Ingredienser til 4 personer

  •  1/2 kg hakket oksekød
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • ½ dl Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 2 gulerødder
  • 2-3 stilke bladselleri
  • 1-2 spsk. konc. tomatpure
  • 1 spsk. oregano
  • 1 dåse hakket tomat
  • Friskkværnet peber
  • Hakket persille
  • 400 g spaghetti eller anden tørret pasta

 Tilbehør: brød & revet parmesan

Tilberedning

Tilberedningstid: 30 min.

Brun kødet i olivenolie sammen med hakket løg og hvidløg. 

Tilsæt naturligt brygget sojasauce og kog helt ind. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern. Snit bladsellerien fint.

Kom grønsagerne ved kødet og svits endnu 2 min.

Krydr med tomatpure samt oregano, tilsæt tomat og lad saucen simre 15 min. ved lav varme. Smag til med naturligt brygget sojasauce og peber.

Kog pastaen som anvist i rigelig letsaltet vand.

Kom kødsaucen hen over pastaen, drys med persille samt parmesan og servér straks.