Del på Google+:

Pandekager med grøntsagsfyld

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1078 kJ / 257 kcal

  • 80 g spidskål
  • 20 g porre
  • 100 g champignon
  • 2 løg
  • 1 stykke ingefær (ca. 1 cm)
  • 1 tsk. hønsebouillon (instant)
  • 2 tsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 2 spsk sukker
  • 1 knsp. kartoffelmel
  • 1 æg
  • 280 ml mælk
  • 80 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 3 spsk. planteolie
  • 1 tsk. smør

Tilberedning

Tilberedningstid: 35 min.

1. Rens og skyl spidskålen og porren, og skær kålen i strimler. Rens svampene, pil løgene, og hak begge dele samt porren groft. Skræl ingefæren, og hak den fint. Rør hønsebouillon, sojasauce, ½ tsk. sukker, kartoffelmel og 3 spsk. vand sammen til en krydderiblanding.

2. Pandekagedej: Pisk æg, mælk og sukker sammen. Bland mel og bagepulver sammen, og tilsæt det under omrøring. Varm 2 spsk. olie op på en pande, og sauter løg, porre og ingefær let i ca. 3 minutter. Tilsæt svampene og kålen, og lad det hele sautere videre i ca. 3 minutter. Tilsæt krydderiblandingen, og lad den koge kort op. Hold fyldet varmt.

3. Bag pandekagerne portionsvis i resten af olien og smørret, og fordel grøntsagerne derpå. Rul eller klap pandekagerne sammen, anret dem på tallerkener, og pynt evt. med køkkenurter inden servering.