Del på Google+:

Ostegratinerede burritoer med Teriyaki-kylling

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 2740 kJ / 654 kcal

  • 1 spsk. olie
  • 1 løg i tern
  • 600 g kyllingelår uden ben og skind, skåret i mundrette stykker
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 100 ml Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
  • 1 tsk. chilisauce
  • 400 g sorte bønner eller kidneybønner (på dåse), afdryppet og skyllet
  • 200 g kogt ris
  • 1 lille bundt koriander, groft hakket
  • 4 store tortilla wraps
  • 100 g cheddarost, revet

Tilberedning

Tilberedningstid: 1 time

Varm ovnen op til 200 °C/varmluftsovn 180 °C (gas: trin 6).

Varm olien op på en pande, og sauter løgene i 4-5 minutter ved jævn varme, til de begynder at blive bløde. Tilsæt kyllingekødet under omrøring, og steg videre i 8-10 minutter, til kødet er brunt. Bland de pressede hvidløg i, og steg videre i et minuts tid. Tilsæt derefter Teriyaki BBQ-sauce med honning, chilisauce, bønner og ris. Steg videre i endnu et minut, til det hele er varmt, og bland derefter det meste af korianderen i. 

Fordel blandingen på 4 tortillaer, rul dem sammen, og buk enderne ind, så blandingen bliver i tortillaerne. Læg tortillaerne i et ildfast fad, og drys med reven ost. Stil fadet i ovnen, og bag tortillaerne i 15-20 minutter, til osten er smeltet og gyldenbrun. Drys med resten af korianderen før servering.