Del på Google+:

Oksemørbrad i strimler

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 629 kJ / 150 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 15 min.

Vend oksemørbradsskiverne i 2 spsk. Teriyaki sauce med ristet hvidløg i en skål, og lad dem marinere deri. Tilbered grøntsagerne. Skræl radiserne, forårsløgene og agurken, og snit dem i tynde skiver. Rens krydderurterne og salaten. Kom alle grøntsagerne i en salatskål.

Riv limeskallen ned i en skål, tilsæt 2 spsk. limesaft, og rør det hele sammen med naturligt brygget sojasauce og sesamolie. Bland salaten, og stil den til side.

Varm en stor pande op, og hæld jordnøddeolien på den varme pande. Tilsæt peberfrugten, Skær peberfrugten i fine strimler. Varm en stor pande op, og hæld jordnøddeolien på den varme pande. Tilsæt peberfrugtstrimlerne og 2 spsk. Teriyaki sauce med ristet hvidløg. Læg kødet på panden, og steg det i 1½ minut på hver side. Tag kødet fra panden, og skær det i 1 cm brede strimler. Hæld resten af Teriyaki saucen i små portionsskåle.

Anret grøntsagerne på tallerkener, og fordel oksefiletstrimlerne ovenpå. Drys med koriander, og server de små skåle med Teriyaki sauce dertil, så man kan dyppe kødet i saucen.