Del på Google+:

No-tuna-salat

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 650 kJ / 155 kcal

  • 1 dåse kikærter
  • 1 lille rødløg
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 2 spsk. tahin (sesampasta)
  • 2 spsk. kapers
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 1 tsk. røget paprikapulver
  • 2 spsk. fintsnittet purløg

Tilberedning

Tilberedningstid: 20 min.

Skyl kikærterne, og lad dem dryppe af. Skær løget i halve. Skyl peberfrugten, og fjern toppen og kernerne. Skær begge dele i fine tern.

Mos kikærterne med en gaffel, og bland dem med løg, peberfrugt, tahin og kapers. Krydr med sojasauce, paprikapulver og 1 spsk. purløg.

Pynt no-tuna-salaten med resten af purløget, og server den med toastbrød, tomater og løgringe som tilbehør efter smag og behag.