Del på Google+:

Muslinger med kokos-karry-sojasauce

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 657 kJ / 157 kcal

  • 250 ml kokosmælk
  • 4-5 g karrypulver
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • 5 g sukker
  • 200 g løg
  • 20 ml olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 laurbærblad
  • 1 kg blåmuslinger
  • 80 ml hvidvin
  • 80 ml vand
  • persille

Tilberedning

Tilberedningstid: 20 min.

Rør kokosmælk, karrypulver, naturligt brygget sojasauce og sukker sammen i en skål. Skær derefter løgene i tynde skiver. Varm olivenolien i en gryde, og svits hvidløg, løgringe og laurbær i olien. Tilsæt muslinger, hvidvin og vand, og damp muslingerne under låg, til alle muslinger åbner sig. Tilsæt kokosmælkeblandingen, og lad det hele småkoge et kort øjeblik. Drys med grofthakket persille.