Del på Google+:

Mini laksetartar-steaks med ponzu

Ingredienser til 4 personer

  • 200 g laksefilet
  • 1 forårsløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • Japansk shichimi krydderi eller stødt chili

Til ponzu:

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Tilberedning

Skær laksen i ét ensartet stykke ligesom til sashimi. Drys med et nip salt. Skær hvidløgsfed i tynde skiver og steg sprøde i olie. Bland ingredienserne til ponzu saucen og tilsæt revet kinaradise.

Opvarm olie i en pande og lynsteg laksen ved høj varme på alle sider i ganske kort tid. Tag fisken af panden og lad afkøle. Skær laksen i skiver og anret på et fad. Pynt med sprød hvidløg og finthakket forårsløg, drys med chili og server med ponzu som dip.