Del på Google+:

Lynstegt kylling med sojasauce, appelsin og ingefær

Ingredienser til 4 personer

  • 3 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 2 spsk. honning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 3 spsk. appelsinsaft
  • 1 tsk. revet frisk ingefær
  • 500 g kyllingestrimler
  • 3 spsk. jordnødde- eller kokosolie
  • 50 g usaltede peanuts
  • 1 rød peberfrugt, uden kerner og skåret i strimler
  • 100 g tynde grønne asparges, skåret i ca. 2½ cm lange stykker
  • 75 g sukkerærter

 

 

 

Tilberedning

Rør sojasauce, honning, sennep, appelsinsaft og ingefær sammen i en skål. Hæld marinaden over kyllingestrimlerne og sørg for at marinaden dækker alt kødet. Dæk skålen med film og sæt i køleskabet for at marinere min. 20 minutter.

Varm 1 spsk. olie i en wok og lynsteg peanuts i 15-20 sekunder til de er gyldne. Læg dem til side.

Hæld 1 spsk. olie i wokken. Hæld marinaden fra kyllingestrimlerne og behold marinadenn. Lynsteg kyllingen ad to omgange ved høj varme indtil kødet har fået lidt farve. Tag kødet ud af panden og sæt til side.

Hæld 1 spsk. olie i wokken og lynsteg peberfrugt, asparges og sukkerærter i ca. 3 minutter.

Læg kyllingestrimlerne tilbage i wokken, hæld marinaden ved og varm igennem i ca. 1 minut, mens der røres.

Server straks med peanuts drysset over.

Til denne opskrift, er der en video.