Del på Google+:

Laksetatar

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 536 kJ / 128 kcal

  • 150 g laksefilet i sashimi-kvalitet
  • 2 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • ½ pære
  • 2 skalotteløg
  • 2-3 stilke koriander eller persille
  • 50 g friskost
  • 20 blinis
  • 30 g keta-kaviar
  • 2-3 stilke kørvel

Tilberedning

Tilberedningstid: 45 min.

Skær laksefileten i tynde skiver, krydr den med naturligt brygget sojasauce, og stil den på køl i ca. 30 minutter. Hak pære, skalotteløg og koriander fint. Hak de sojakrydrede lakseskiver fint, og bland pære, skalotteløg og koriander i. Smør friskost på blinierne, og fordel laksetataren herpå. Pynt med keta-kaviar og kørvel. Dryp et par dråber naturligt brygget sojasauce på lige før servering.