Del på Google+:

Kyllingelår med sesam

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1319 kJ / 315 kcal

Tilberedning

Tilberedningstid: 35 min.

Skyl peberfrugterne, skær stilken og kernerne ud, og skær peberfrugterne i ½ cm tykke skiver. Skræl forårsløgene, og snit dem i tynde skiver. Varm olien op på en pande, og svits forårsløgene i 2 minutter. Tilsæt peberfrugterne, rør det hele sammen, og lad det simre videre i 5 minutter. Tilsæt risen, og rør rundt i 1 minut. Hæld ¼ liter vand på, og lad det hele koge i 15 minutter ved lav varme. Tilsæt safran.

Fordel 2 spsk. Teriyaki sauce med ristet hvidløg på kyllingelårene, og læg dem på en pande. Steg dem i 3 minutter på hver side ved lav varme, pensl med resten af saucen, og lad kyllingelårene stege videre i yderligere 10 minutter. Vend dem af og til. Server kyllingelårene sammen med risblandingen drysset med sesamfrø og pyntet med purløg.