Del på Google+:

Kikkoman karamelmuffins

Ingredienser til 12 personer

pr. portion: 1186 kJ / 283 kcal

  • 100 g karamelbolsjer
  • 275 g mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. natron
  • 120 g sukker
  • 100 g blødt smør
  • 2 æg
  • 200 g yoghurt naturel
  • 4 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • hhv. 50 g hvid og mørk chokolade 

Tilberedning

Tilberedningstid: 45 min.

Hak bolsjerne groft. Bland mel, bagepulver, natron og sukker sammen. Rør smør og æg sammen, og rør yoghurten og sojasaucen i. Bland det hele sammen med melblandingen og bolsjerne. Sæt papirforme i en muffinform med 12 huller, fordel dejen i formene, og bag i ca. 20-25 minutter ved 180 °C (gasovn: trin 3, varmluftsovn: 160 °C), til kagerne er flot gyldne. Lad dem køle af på en rist.

Smelt den hvide og den mørke chokolade hver for sig, og pynt kagerne med lette striber. Lad chokoladen stivne let, før de serveres.