Del på Google+:

Kartoffel- og avocadosalat med wasabi

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 2715 kJ / 648 kcal

  • 1 kg kartofler, skåret i mundrette skiver eller tern
  • 4 spsk. Kikkoman økologisk sojasauce
  • 1 tsk. wasabipasta
  • 125 ml mayonnaise
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. sennep (fx dijonsennep)
  • Et nip salt og sukker
  • 2 avocado, uden skal og sten og skåret i tern
  • 5 hårdkogte æg, hakket
  • 125 ml blegselleri, hakket
  • 125 ml forårsløg, hakket

Tilberedning

Tilberedningstid: 1 time

Læg kartoflerne i en gryde, dæk med koldt vand og bring i kog under låg. Reducer varmen og lad kartoflerne koge indtil de netop er møre. Hæld kartoflerne i et dørslag og skyl med koldt vand og lad kartoflerne køle til stuetemperatur.

Bland mayonnaise, sojasauce, wasabi, citronsaft, sennep, salt og sukker. Vend kartoffel, avocado, æg, blegselleri og forårsløg i mayonnaise-blandingen.

Server med godt brød.

Tip: wasabi kan erstattes af revet peberrod, og kartoflerne kan være en rest fra dagen før.