Del på Google+:

Kalveruller med svampefyld

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 938 kJ / 224 kcal

  • 200 g kalvekød
  • 250 g hvide champignoner
  • 150 g kantareller
  • 2 stænger bladselleri (med bladgrønt)
  • 2 fed hvidløg
  • 30 g valnødder
  • 3 tsk. solsikkeolie
  • ½ bdt. purløg
  • 2 tsk. Kikkoman Ponzu Chili

Tilberedning

Tilberedningstid: 35 min.

Skær kalvekødet ud i små bøffer. Rens og snit svampene, og hak 50 g af dem. Skræl og hak hvidløgene. Snit halvdelen af sellerien i skiver.

Hak valnødderne. Skær resten af svampene og purløget i skiver.

Varm 1 tsk. olie op på en pande, og svits hvidløg, de hakkede svampe, selleri og valnødder i 5 minutter ved jævn varme. Tag panden af blusset.

Læg 1 tsk. af selleri-svampe-blandingen på hver af kalvebøfferne, klap dem sammen om fyldet, og saml bøfferne med en kødnål.

Varm 1 tsk. olie op på panden, tilsæt 1 tsk. Kikkoman Ponzu Chili, og steg kalvebøfferne i 3 minutter på hver side. Tag bøfferne af panden, og anret dem portionsvis på tallerkener. Kog panden af, og hæld saucen over bøfferne.

Varm resten af olien op på en anden pande. Tilsæt resten af svampene, purløg og selleri. Svits grøntsagerne i 2 minutter ved høj varme, og anret dem ved siden af kødet. Pynt med selleriblade. Serveres straks.