Del på Google+:

Kalkunspaghetti à la Kikkoman

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 2908 kJ / 694 kcal

  • 500 g spaghetti
  • 400 g kalkunbryst
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 lille rød chili
  • 100 g friske bønnespirer
  • 2 spsk. madolie
  • 200 g ærter (frosne)
  • 1 lille bundt bredbladet persille
  • 8-10 spsk. Kikkoman naturligt brygget sojasauce
  • peber
  • friske timian- og oreganoblade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilberedning

Tilberedningstid: 40 min.

Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken. Skyl kalkunkødet, dup det tørt, og skær det i strimler. Skræl og pres hvidløget. Skær peberfrugten og chilien i halve, fjern kernerne, og skyl dem. Skær peberfrugten i grove tern og chilien i fine tern. Skyl evt. bønnespirerne. Varm olien op på en pande, svits kalkunkødet i olien, og tag det af panden.

Sauter hvidløget, ærterne og peberfrugten i det resterende stegefedt i ca. 5-8 minutter, idet der røres rundt af og til. Tilsæt kalkunkødet, bønnespirerne, chilien og spaghettien, og varm det hele op sammen. Skyl persillen, dup den tør, pluk bladene af, og hak dem groft. Smag spaghettien til med sojasauce, peber, timian og oregano, og drys med persille før servering.