Del på Google+:

Japanske hvidkålspandekager med brystflæsk (okonomiyaki)

Ingredienser til 4 personer

  • 125 g hvedemel
  • 250 ml fiskebouillon/dashi-bouillon
  • 1 æg 
  • 100 g hvidkål
  • 1 forårsløg 
  • 100 g stribet flæsk, tyndt skåret
  • 3-4 strå purløg 
  • lidt sennep
  • lidt Kikkoman Teriyaki BBQ-sauce med honning
  • lidt mayonnaise 
  • 2 spsk. salatolie

Vores Japas er designet som japanske tapas. Du skal bare fordoble mængden af hver ingrediens, og du kan servere fingermad som hovedretter.

Tilberedning

Skær hvidkålen og forårsløget i 2-3 cm store stykker. Snit purløget fint. Skær kødet i 3-4 cm lange stykker. Bland bouillonen med æg og hvedemel, og vend hvidkålen og forårsløget i. Varm olie op på en pande, og form blandingen til små madpandekager. Steg pandekagerne ved jævn varme. Læg en skive flæsk på hver af pandekagerne, og vend dem, så kødsiden bliver stegt. Vend dem igen, og lad dem stege færdig. Server madpandekagerne med mayonnaise, Teriyaki BBQ-sauce med honning og sennep, og pynt med fine strimler af rød ingefær, purløg eller bonito-fiskeflager.