Del på Google+:

Japansk Shirataki-paella

Ingredienser til 4 personer

pr. portion: 1637 kJ / 391 kcal

  • 1 pakke Shirataki-ris af konjakrod (= 250 g)
  • 200 g risottoris
  • 240 g kyllingebrystfilet
  • 120 g blandede skaldyr (frosne)
  • 80 g ræddike
  • 80 g gulerødder
  • 7-8 sukkerærter
  • salt
  • 80 g shiitakesvampe
  • 7 spsk. Kikkoman sojasauce
  • 3 spsk. hvidvin
  • 2 spsk. sukker
  • 120 g rejer (pillet og klar til brug)

Tilberedning

Tilberedningstid: 50 min.

Skyl Shirataki- og risottorisen under rindende vand, og lad den dryppe af. Dup kyllingebrystfileterne tørre, og skær dem i smalle strimler. Tø skaldyrene op, lad dem dryppe af, og skær dem i små tern.

Skræl og skyl ræddiken og gulerødderne, snit dem i ca. 3-4 mm tynde skiver, og blancher dem sammen med sukkerærterne i kogende vand tilsat salt i ca. 3 minutter. Tag grøntsagerne op, og skyl dem i koldt vand. Skær sukkerærterne i fine strimler. Rens shiitakesvampene, og skær dem i tynde skiver.

Kog sojasaucen op med vin, sukker og 300 ml vand. Tilsæt kyllingekødet og svampene, og lad det småkoge i 4-5 minutter. Tag kødet og svampene op. Si bouillonen ned i en gryde, og bland den sigtede bouillon med 300 ml vand. Tilsæt Shirataki- og risottorisen, gulerødderne, ræddiken, kyllingekødet, svampene, skaldyrene og rejerne. Kog det hele op, og lad det simre under låg ved lav varme i ca. 15 minutter. Tag gryden af komfuret, lad retten trække i yderligere 15 minutter under låg. Rør derefter rundt i gryden.

Anret paellaen i skåle, og pynt med fine strimler af sukkerærter inden servering.